jouw portal voor
livestreaming
Lees verder

Features


Beveiliging

We hebben geïnvesteerd in een goed systeem, wat betekent dat alle streams van ons beveiligd zijn. Je hoeft je dus in geen enkel geval zorgen te maken over het lekken van data. Meer informatie? We zijn bereikbaar voor al je vragen rondom de beveiliging van jouw stream.Eigen reclamevrije URL

Met streamviewer krijg je een persoonlijke URL die we in samenspraak met jou opstellen. Zo zorgen we ervoor dat de URL past bij het evenement en goed aansluit bij je wensen! Als je een persoonlijke streampagina krijgt, wil je ook dat deze er professioneel uitziet. Dit doen we door je de mogelijkheid te geven om de streampagina te voorzien van jouw huisstijl. Daarnaast zorgen we ervoor dat de streampagina geen reclame bevat; je hoeft dus niet bang te zijn dat kijkers afhaken of afgeleid worden door advertenties.Eigen thema en logo

Wanneer je een eigen online streamingevenement organiseert, kan dit met je eigen huisstijl nog beter tot zijn recht komen. Naast dat onze studio volledig ingericht kan worden aangepast aan jouw huisstijl, kunnen we dit ook doen met jouw persoonlijke URL die gemaakt wordt voor het livestreamen van jouw evenement. Daarbij kijken we vanzelfsprekend wat jouw wensen zijn omtrent het gebruik van jouw logo en huisstijl.


 

Filmcrew

Wil je nou net wat meer? Dan verwijzen we je graag door naar onze website www.eventfacilities.nl. Naast Streamviewer bieden wij ook complete pakketten aan en kunnen we o.a. het licht en geluid uit handen nemen tijdens jouw evenement. Onze ervaren technici zitten al jaren in het vak en denken graag met je mee!
Interactie met je gasten

Interactie met je kijkers is in sommige gevallen cruciaal, al hangt het natuurlijk af van de gelegenheid. Wij bieden bij elke stream de mogelijkheid aan kijkers om te reageren op de stream, bijvoorbeeld via een chatfunctie. Kijkers kunnen zo interactie met elkaar aan gaan, maar krijgen ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Dit geeft ze het gevoel dat ze nog meer betrokken zijn bij het evenement omdat ze er echt actief aan mee kunnen doen.Muziekrechten

Op veel muziek zit rechten. Als je daar niet slim mee om gaat, kan het zijn dat het platform waarop de video afgespeeld wordt, de stream stopt omdat de rechten overschreden zijn. Stream je met Streamviewer? Dan hoef je je daar geen zorgen om te maken: wij zorgen dat alles omtrent de muziekrechten geregeld is, zodat we zeker weten dat de stream niet onverhoopt gestopt wordt.
Online Spellen

Sinds een aantal jaren zijn ze niet meer weg te denken uit onze weekenden: een goede bingo of een gezellige pubquiz. Organiseer jij een spel voor bijvoorbeeld je collega's of tijdens een familie dag, maar wordt dit op afstand verzorgd? Dan biedt Streamviewer kwalitatieve livestreams aan. Dit kan vanuit huis, maar ook vanuit onze vernieuwde studio.
Streamen op meerdere kanalen tegelijk

Groot bereik halen met je stream? Dat kan onder andere door tegelijkertijd te streamen op verschillende kanalen. Streamviewer heeft de mogelijkheid om de live-video tegelijkertijd op Facebook, YouTube en eigen website te steamen. Benieuwd hoe we dat doen? Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.


 

Streams embedden op je eigen website

In sommige gevallen is het gewenst om de livestream ook op je eigen website te zetten. Om hierin te kunnen voorzien bieden wij de mogelijkheid om een embedded videoplayer op je eigen website te zetten. Zo kan iedereen die dat wil, de livesteam direct en gemakkelijk bekijken op jouw website, zonder een aparte link te hoeven gebruiken.Uitvaarten

Soms kunnen mensen door omstandigheden niet aanwezig zijn bij een uitvaart. Dat zorgt ervoor dat het niet makkelijk is om het verdriet met anderen te delen. Wij denken graag mee en willen er samen met jou voor zorgen dat iedereen de kans krijgt om toch een beetje bij de uitvaart aanwezig te zijn. De mogelijkheden hierin bespreken we graag met je, en we vinden het belangrijk om goed naar jouw wensen te luisteren.