jouw portal voor
livestreaming
Lees verder

evenementen

Livestreamen is op alle vlakken een heel handig middel, je zorgt ervoor dat jouw georganiseerde evenement voor iedereen die het mag zien, beschikbaar is. Je kan het inzetten voor allerlei evenementen. Dat kan gaan van een webinar, tot een presentatie, tot een jaarlijks terugkerend evenement. Ook bruiloften of uitvaarten kunnen wij verzorgen, zodat alle dierbaren toch nog een beetje aanwezig kunnen zijn.

 

Het kan zijn dat je een evenement op locatie organiseert, maar wij hebben een geheel nieuwe studio ingericht die voorzien is van alle gemakken. De mogelijkheden zijn eindeloos, bij ons kan je terecht voor evenementen in alle soorten en maten. We bieden verschillende pakketten aan die aangepast zijn op verschillende groottes, zodat jouw evenement gegarandeerd tot een succes wordt gemaakt.

 

Je krijgt de mogelijkheid om live te streamen, maar we nemen iedere stream ook op zodat deze gemakkelijk terug te kijken zijn. Je kunt ze dan gebruiken voor je eigen website voor op sociale media. Op deze manier zorg je ervoor dat je bereik nóg groter wordt.


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!