jouw portal voor
livestreaming
Lees verder

De nieuwste apparatuur

Je evenement valt of staat met de kwaliteit. Door de coronapandemie worden steeds meer evenementen online gehouden. Wij vinden het belangrijk dat jouw evenement online net zo goed te volgen is, dan fysiek. En dat kan alleen als je beschikt over de beste apparatuur.

 

Een slechte verbinding, onscherp beeld, een slechte microfoon… Het zijn allemaal factoren die ervoor kunnen zorgen dat mensen afhaken als ze jouw livestream kijken. Bij TTM hoef je je hier geen zorgen over te maken!

 

Onlangs hebben we een nieuwe studio gebouwd, die op iedere gewenste manier ingericht kan worden. We hebben meerdere 4K camera’s waarmee jouw livestream uitgezonden wordt met haarscherp beeld. De microfoons zijn gegarandeerd van de benodigde kwaliteit. Daarbij kan je kiezen voor verschillende mogelijkheden, zoals de zogeheten ‘dasspeld’ of de handmicrofoon. Geheel aan te passen op het evenement dat jij host dus! We hebben verschillende monitoren, waarmee jouw presentatie als het ware tot leven komt.


Heb je geen ervaring met al deze technische apparatuur? Dan hebben we verschillende technici die in te huren zijn om jou de zorgen uit handen te nemen, zodat je zeker weet dat jouw evenement helemaal tot in de puntjes verzorgd is.

 

Heb je meer vragen over de apparatuur die we gebruiken? Vul dan onderstaand ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je kan ons ook bellen op 0570 - 54 28 28.